Nieuwsoverzicht

Bekijk onderstaand het laatste nieuws over brillenwinkel Bielars, onze nieuwste collecties brillen & contactlenzen en andere handige informatie.

Bielars houdt grote schoonmaak

vrijdag 01-12-2017

Tot en met 30 december 2017 kunt u bij Bielars Optiek en Optometrie terecht voor de Grote Schoonmaakweken. U ontvangt opruimkortingen van minstens 30% Ă©n u krijgt een cadeautje. Dat klinkt goed, niet? 

Bielars exposeert kunstwerken Diana Bijl

maandag 06-11-2017

Bent u een kunstliefhebber? Breng een bezoek aan Bielars Optiek en Optometrie in Breda. Tot februari 2018 exposeren wij de schilderwerken van Diana Bijl. Maak hier kennis met de kunstenares.

Moeite met de kleine lettertjes?

donderdag 06-10-2016

Hebt u soms moeite met de kleine lettertjes of gebruikt u misschien af en toe een leesbril bij uw contactlenzen om het van dichtbij net even beter te kunnen zien? Als dit het geval is nodigen wij u uit om kennis te maken met de nieuwste technologie op contactlensgebied..

 

Nachtlenzen®

donderdag 02-06-2016

Draagt u overdag contactlenzen of een bril, maar ondervindt u hinder van deze hulpmiddelen? Dan kunt u overwegen om de speciale Nachtlenzen® aan te laten meten. Lees hier meer over de voordelen!

Inschrijven nieuwsbrief

Niets meer missen van de laatste modellen, acties en merken? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief!