Zeg vaarwel tegen een afzakkende bril met deze oplossingen!

Zeg vaarwel tegen een afzakkende bril met deze oplossingen

Geplaatst op 27-10-2023

U bent druk bezig met uw dagelijkse activiteiten en u merkt constant dat uw bril langzaam maar zeker van uw neus begint te glijden. Het is vervelend, ongemakkelijk, en kan zelfs gevaarlijk zijn als u actief bent. Bij Bielars Optiek & Optometrie begrijpen we het probleem en hebben we enkele oplossingen voor u. Laat die afzakkende bril u niet langer hinderen!

De perfecte pasvorm
Een van de meest voorkomende redenen waarom brillen afglijden, is een onjuiste pasvorm. Onze deskundige opticiens zijn er om ervoor te zorgen dat uw bril perfect of up gezicht past. We meten niet alleen uw ogen op, maar zorgen er ook voor dat de brilpootjes goed achter uw oren passen. Met een op maat gemaakte pasvorm zult u geen last meer hebben van een afzakkende bril.

Antislip neuspads
Wist u dat er neuspads zijn die speciaal zijn ontworpen om uw bril op zijn plaats te houden? Deze kleine, maar krachtige accessoires zorgen voor extra grip op uw neus. Onze experts kunnen deze neuspads eenvoudig aan uw bril toevoegen, waardoor uw bril stevig blijft zitten, zelfs tijdens de meest actieve momenten van uw dag.

Sportbrillen met band
Voor de sportieve types onder ons is er een speciale oplossing – sportbrillen met een verstelbare band. Deze brillen zijn ontworpen om tijdens intense fysieke activiteiten op hun plaats te blijven. Of u nu gaat hardlopen, fietsen of zelfs watersporten beoefent, een sportbril met band is de perfecte keuze om afzakken te voorkomen.

Brilhouders
Bent u het beu om uw bril steeds op uw hoofd te schuiven? Kies voor een brilhouder! Deze handige accessoires houden uw bril veilig om uw nek, waardoor u hem gemakkelijk kunt pakken wanneer u hem nodig hebt. Geen zorgen meer over afzakkende brillen of zoekgeraakte exemplaren.

Regelmatig onderhoud
Zorg ervoor dat uw bril in optimale conditie blijft door regelmatig onderhoud. Onze opticiens staan klaar om uw bril schoon te maken, de schroefjes aan te draaien en eventuele aanpassingen te doen om ervoor te zorgen dat hij goed blijft zitten.

Kom langs bij Bielars Optiek & Optometrie
Klaar om afscheid te nemen van afzakkende brillen? Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze winkel en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw bril op zijn plek te houden.

Zeg vaarwel tegen een afzakkende bril met deze oplossingen!