Bezoek onze brillenwinkel

Dé brillenspeciaalzaak van Breda

Het leveren van de beste oogzorg, de kwaliteit ervan bewaken en behouden en het realiseren van de optimale zichtscherpte bij maximaal comfort: dát is de missie van Bielars Optiek en Optometrie.

Wij leveren advies op maat en een persoonlijke service door gediplomeerd personeel. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment brillen en lenzen: er is voor ieder wat wils! Bent u op zoek naar contactlenzen? Wij hebben verschillende soorten lenzen, zoals daglenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Daarnaast hebben wij voor ieder gezicht de perfecte bril en garanderen wij u een hoogstaande kwaliteit.

Kom langs in onze winkel

Bent u benieuwd wat wij voor uw ogen kunnen betekenen? Onze optometristen, opticiens, contactlensspecialisten en oogmode-adviseurs helpen u graag verder! Bekijk onze collectie online óf breng een bezoek aan onze brillenspeciaalzaak in Breda. Onze medewerkers geven u advies op maat en kunnen u indien gewenst informeren over de vergoedingen vanuit de zorgverzekering.

Bezoek onze winkel
in Breda

Mathenessestraat 63A
4834 EA Breda
076 - 587 02 83

De beste oogzorg bij Bielars

Optiek en Optometrie

Wij combineren een zeer uitgebreide kennis op het gebied van oogkunde met hoogwaardige technologieën.

Een service waarop u kunt vertrouwen. Bielars Optiek en Optometrie uit Breda levert advies op maat, persoonlijke service door gediplomeerd personeel en een breed assortiment brillen en lenzen.

De mooiste merken

Er is voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar contactlenzen? Wij hebben diverse soorten lenzen in ons assortiment, waaronder daglenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Daarnaast hebben we voor elk gezicht de perfecte bril en garanderen we een hoogstaande kwaliteit.