Kleuren, patronen en details: maak kennis met brillenmerk Lafont

Kleuren, patronen en details: maak kennis met brillenmerk Lafont

Geplaatst op 18-02-2020

Een bril helpt u goed te zien, maar het is ook een accessoire om gezien mee te worden. Een perfect voorbeeld daarvan is de collectie brillen van het Franse merk Lafont. Al negentig jaar lang geroemd om hun uitdagende monturen met een subtiele hint rebellie, avant-garde en verfijning – een mooie afspiegeling van het Parijs waar dit merk gevestigd is

Het zijn de ‘roaring twenties’, de herfst van 1923 om precies te zijn. Vlakbij het Louvre en de Champs Élysées verkoopt Louis Lafont gehoorapparaten en brillen vanuit een kleine winkel. Het is het begin van wat uitgroeit tot een bepalend brillenmerk in de hele wereld. Zijn art deco-invloeden zien we tegenwoordig nog steeds terug in de ontwerpen van zijn achterkleinzonen Mathieu en Thomas die samen met vader en moeder Philippe en Laurence het werk van Louis voortzetten. Dat betekent een unieke combinatie van materialen, waardoor elk montuur vol verrassingen zit. Een beetje Parijs op uw neus!
 

Handgemaakte brillen met elegant design

Alle brillen van Lafont worden met de hand gemaakt in Frankrijk in samenwerking met fabrikant Thierry S.A. Zo worden de ontwerpen vanuit de winkel in Parijs tastbaar gemaakt in de fabriek in de Jura-streek. Niets wordt hierbij geschuwd: kleuren, patronen en details worden allemaal op elegante wijze verwerkt in de brillen. Dit heeft onder meer geleid tot samenwerkingen met grote modehuizen als Hermès en Chanel. En nu zijn de ontwerpen met een ‘je ne sais quoi’-flair ook voor u beschikbaar!
 

Lafont brillen bij Bielars Optiek & Optometrie

Wanneer u op zoek bent naar een bril met uitstraling, dan maakt u een keuze voor een bril of montuur van Lafont. Elk montuur is uniek en brengt een beetje Parijs met zich mee. U laat zien dat u uitdagingen niet uit de weg gaat en kunst en cultuur hoog in het vaandel heeft staan. Mocht u willen weten of een Lafont bij u past, bent u van harte welkom bij Bielars Optiek & Optometrie. Wij hebben een ruim assortiment van de brillen en monturen van Lafont. 
 

Persoonlijk adviesgesprek

Aarzel niet en breng vandaag nog een bezoek aan onze winkel in Breda. U vindt ons aan de Mathenessestraat 63A, in de wijk Blauwe Kei. Onze opticiens ontvangen u graag met een kop koffie en een goed advies. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken onze opticiens uw oogwensen en laten ze u kennismaken met de prachtige brillencollectie van Lafont. Indien gewenst, kunnen wij een uitvoerig oogonderzoek bij u uitvoeren, ook wel een optometrisch onderzoek genoemd. Onze optometristen meten hierbij de gezondheid van uw ogen en kunnen eventuele afwijkingen en oogproblemen in een vroeg stadium signaleren. Graag tot ziens!

Kleuren, patronen en details: maak kennis met brillenmerk Lafont