Onze brillenwinkel

Onze brillenwinkel

Het leveren van de beste zorg aan de ons toevertrouwde ogen, de kwaliteit ervan bewaken en behouden en het realiseren van de optimale gezichtscherpte bij maximaal comfort; dat is onze missie! Om dit te realiseren combineren wij een zeer uitgebreide kennis op het gebied van oogkunde met hoogwaardige technologieën. Een service waarop u kunt vertrouwen.

Uw specialist voor brillen & contactlenzen in Breda

Brillenwinkel Bielars Brillen & Contactlenzen uit Breda levert advies op maat, persoonlijke service door gediplomeerd personeel en een breed assortiment brillen en lenzen. Er is voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar contactlenzen? Wij hebben diverse soorten lenzen in ons assortiment waaronder daglenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Daarnaast hebben we voor elk gezicht de perfecte bril en garanderen we een hoogstaande kwaliteit.

Benieuwd wat we voor uw ogen kunnen betekenen? Onze optometrist, opticien, contactlensspecialist en oogmode adviseur helpen u graag verder! Bekijk onze merken direct online en kom eens langs bij onze winkel in Breda.