Enkelvoudige brillen

Ziet u niet altijd even goed tijdens het autorijden? Of heeft u moeite met het lezen van briefpost? Dan doet u er verstandig aan een bril aan te schaffen die deze problemen verhelpt. Met een enkelvoudige bril ziet u op één afstand weer scherp. Bielars Optiek en Optometrie helpt u graag met het verbeteren van uw zicht. 

Keuze bril met min-sterkte of plus-sterkte

Het vinden van de juiste bril is soms een lastig karwei. Misschien heeft u een lange tijd een bril, maar werkt die niet meer naar behoren. Of u bent van plan een bril aan te schaffen, maar weet niet goed waar u moet beginnen. Vaak beginnen mensen dan eerst met een enkelvoudige bril die in bepaalde situaties goed van pas komt. U kunt kiezen voor een bril met min-sterkte of plus-sterkte.
 

Enkelvoudige brillen met min-sterkte

Met een enkelvoudige bril met min-sterkte worden uw ogen gecorrigeerd als u minder goed in de verte kunt kijken. De min-glazen worden vooral gebruikt bij autorijden. Maar, steeds vaker krijgen kinderen en tieners op school een bril wanneer ze bijvoorbeeld het digibord niet goed kunnen lezen.
 

Enkelvoudige brillen met plus-sterkte

Bent u op zoek naar een bril die u voor dichtbij kunt gebruiken, dan kiest u een enkelvoudige bril met plus-sterkte. Zo’n bril is ideaal voor bijvoorbeeld het lezen van een boek, krant of tijdschrift. Een enkelvoudige bril met plus-sterkte wordt ook wel een leesbril genoemd.
 

Enkelvoudige brillen bij Bielars

Vragen over enkelvoudige brillen, maar wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan eens langs in onze brillenspeciaalzaak in Breda. Het team van Bielars Optiek en Optometrie heeft de beste specialisten in oogzorg die u graag te woord staan. In het assortiment vindt u monturen voor reguliere brillen, leesbrillen en zonnebrillen. Wij gaan samen met u op zoek gaat naar het perfecte exemplaar. 
 

Bekende brilmerken

Bij Bielars Optiek en Optometrie hebben wij een breed assortiment aan merkmonturen voor enkelvoudige brillen, zonnebrillen en reguliere brillen. De topmerken variëren van Adidas, BBIg, FUNK Eyewear, Caroline Abram, Ray-Ban en Mykita, tot Red, Starck Eyes en Traction. Onze oogmodemerken staan bekend om het modieuze design en hoge kwaliteitsstandaard. 

Bezoek onze winkel
in Breda

Mathenessestraat 63A
4834 EA Breda
076 - 587 02 83