Ontdek de prachtige portretten van Tine Hermans-Dekkers

Ontdek de prachtige portretten van Tine Hermans-Dekkers

Geplaatst op 29-10-2019

Van schilderijen tot beeldhouwwerken en fotoreportages: geregeld exposeert Bielars Optiek en Optometrie kunstwerken van lokale kunstenaars. Van oktober 2019 tot medio januari 2020 kunt u in onze winkel de prachtige portretten van Tine Hermans-Dekkers bewonderen.

Graag stellen wij u voor aan schilderes Tine Hermans-Dekkers. Tine is in 1948 geboren in Etten-Leur, maar na verschillende omzwervingen is ze uiteindelijk in de Belgische plaats Rijkevorsel terechtgekomen. Ze geniet volop van deze rustieke omgeving én haar grote hobby: schilderen. Tine heeft diverse cursussen en workshops gevolgd, evenals een tweejarige opleiding aan de kunstacademie. Dankzij deze studies heeft ze diverse schildertechnieken geleerd en heeft ze zich deze technieken eigen gemaakt. 
 

Portretten in olieverf en acrylverf

Tine is gespecialiseerd in het schilderen van portretten. Niet alleen portretten van mensen, maar ook van dieren. De portretten schildert ze op doek met olieverf en acrylverf. Ze maakt een connectie met het onderwerp dat ze schildert. Zelf zegt Tine dat ze al schilderend haar weg zoekt. Ze hoopt dat mensen die haar doeken zien, er een goed of vertrouwd gevoel bij krijgen. Ze toont haar werken met name op exposities in België en Nederland. Daarnaast beschikt ze over een website en Facebookpagina, waarop ze haar portretten presenteert. 
 

Expositie bij Bielars Optiek en Optometrie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de portetten van Tine? Van oktober 2019 tot medio januari 2020 worden haar doeken geëxposeerd bij Bielars Optiek en Optometrie in Breda. U kunt de schilderwerken bewonderen en indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met de schilderes. 

Ontdek de prachtige portretten van Tine Hermans-Dekkers