Uw optiek voor brillen en lenzen in Breda

Bielars Optiek en Optometrie is uw gespecialiseerde opticien. In onze optiek in Breda vindt u een uitgebreide collectie stijlvolle brillen voor dames, heren en kinderen. Van trendy tot klassiek, maar altijd van een hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere brillen van topmerken zoals Alain Mikli, Starck, Kilsgaard en Ray-Ban.

De brillenwinkel in Breda

Als opticien zijn wij volledig thuis in oogmode en bieden wij u een service op maat in uw zoektocht naar de perfecte bril voor uw ogen. Met een vakkundige oogmeting kunnen wij u precies vertellen welke bril of contactlens bij u past en kiest u vervolgens het model dat u mooi vindt.

Benieuwd naar onze collectie? Neem alvast een kijkje in ons online assortiment:

Specialist in optometrie

Ook als u klachten heeft aan uw ogen kunt u bij onze optiek in Breda terecht. Wij hebben meerdere deskundige en gediplomeerde optometristen in dienst die de gezondheidstoestand van uw ogen in kaart kunnen brengen en eventuele problemen of afwijkingen tijdig constateren. Zo geven onze optometristen geven u een helder advies en ondernemen zij actie waar nodig. Het gaat tenslotte om het behoud van uw ogen.

Bezoek onze optiek in Breda

Wilt u graag een persoonlijk oogadvies of op uw gemak op zoek naar de bril of contactlens die bij u past? Kom dan langs bij Bielars Optiek en Optometrie in de Mathenessestraat 63A in Breda of neem vrijblijvend contact op.

Bezoek onze winkel
in Breda

Mathenessestraat 63A
4834 EA Breda
076 - 587 02 83