Uw opticien voor brillen en contactlenzen in Breda

Vind de bril die bij u past bij Bielars Optiek en Optometrie. Als opticien in Breda bieden wij u een uitgebreid aanbod met brillen en lenzen en kunt u bij ons ook terecht voor oogmetingen. Onze gecertificeerde opticiens voorzien u graag van een persoonlijk advies en zorgen dat u de bril krijgt die echt bij u past.

Optometrie in Breda

U bent ongetwijfeld erg zuinig op uw ogen en wilt dan ook dat eventuele klachten onderzocht worden door een professional. Hiervoor kunt u terecht bij onze ervaren optometrist die uw ogen uitgebreid onderzoekt en eventuele problemen direct doorgeeft aan uw arts.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor optometrie als u denkt dat uw zicht afneemt of u problemen heeft met uw contactlenzen of bril. Zo geven wij u direct een helder antwoord op uw vragen.

Uitgebreid assortiment brillen

Bij onze brillenzaak in Breda bieden wij u een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende brillen. Kwaliteit en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding staat bij ons centraal en dat merkt u. Wij voeren onder andere brillen van Alain Mikli, Henry Jullien, Öga en Ray-Ban. Stijlvolle brillen van gerenommeerde merken die gezien mogen worden.

Bekijk hier alvast online ons assortiment brillen:

  • Collectie damesbrillen
  • Collectie herenbrillen
  • Zonnebrillen
  • Kinderbrillen
  • Contactlenzen

Bezoek onze brillenzaak in Breda

Wilt u graag een persoonlijk oogadvies of op uw gemak op zoek naar de bril die bij u past? Kom dan langs bij Bielars Optiek en Optometrie
in de Mathenessestraat 63A in Breda of neem vrijblijvend contact op

Bezoek onze winkel
in Breda

Mathenessestraat 63A
4834 EA Breda
076 - 587 02 83