Zonnebrillentrends 2023

Zonnebrillentrends 2023

Geplaatst op 14-04-2023

De zomer van 2023 staat voor de deur en dat betekent nieuwe zonnebrillentrends om naar uit te kijken! In deze blog delen wij de zonnebrillentrends van 2023, zodat u deze zomer niet alleen beschermd bent tegen de zon, maar er ook stijlvol uitziet. 

Het is nog eventjes wachten tot de zomer, maar als het om stijl gaat, is het nooit te vroeg om vooruit te kijken. En als er één accessoire is dat niet mag ontbreken in uw zomerse garderobe, dan is het wel een zonnebril. Bij Bielars Optiek & Optometrie hebben we altijd de nieuwste trends op het gebied van zonnebrillen in huis, en ook voor 2023 zijn er weer volop nieuwe ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. In dit blogbericht vertellen we u meer over de zonnebrillentrends van 2023, zodat u deze zomer in stijl, beschermd en met perfect zicht kunt genieten van het mooie weer.

Trend 1: Oversized monturen
Oversized zonnebrillen zijn al een tijdje populair, en deze trend zet zich voort in 2023. Ze bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen de zon, maar geven ook een stijlvolle en glamoureuze uitstraling. Of u nu kiest voor een rond, vierkant of cat-eye montuur, een oversized zonnebril is een must-have voor dit jaar.

Trend 2: Kleurrijke brillen en glazen
De zomer van 2023 belooft kleurrijk te worden, want deze zomer draait alles om kleur! We zullen steeds meer zonnebrillen zien met kleurrijke monturen en glazen. Van pasteltinten tot felle kleuren, gekleurde glazen zorgen voor een speelse en levendige uitstraling. En het beste voor alles? Er is voor elk wat wils! Of u nu gaat voor een subtiele pasteltint of een opvallende felle kleur, er is altijd een kleur die bij uw stijl past.

Trend 3: Futuristische vormen
Futuristische vormen zijn een andere opvallende trend in 2023. We zien veel zonnebrillen met unieke en opvallende vormen, zoals geometrische en asymmetrische ontwerpen. Deze trend is perfect voor wie graag opvalt en een unieke stijl heeft. Ga voor een futuristische zonnebril om uw look een moderne en trendy twist te geven. 

Trend 4: Transparante monturen
Transparante monturen zijn een subtiele, maar stijlvolle trend in 2023. Deze zonnebrillen zijn ideaal voor wie op zoek is naar een minimalistische look. De transparante monturen zijn verkrijgbaar in diverse tinten, zoals helder, lichtgrijs of zachtroze.

Trend 5: Sportieve monturen
Het is tijd om in beweging te komen, want in 2023 zijn sportieve zonnebrillen helemaal hot! Met strakke, aerodynamische vormen en minimalistische designs zijn deze zonnebrillen perfect voor actieve mensen die graag buiten sporten.

Kom langs bij Bielars Optiek & Optometrie
Bij Bielars Optiek & Optometrie kunnen onze adviseurs u helpen bij het bepalen van uw gezichtsvorm en welk model zonnebril hier het beste bij past. Zo kiest u de zonnebril die naadloos aansluit bij de laatste trends én het beste past bij uw uitstraling. Kom langs in onze brillenspeciaalzaak in Breda of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek op maat!

 

Zonnebrillentrends 2023