Zonnebrillentrends 2022

Zonnebrillentrends 2022

Geplaatst op 03-05-2022

Bent u op zoek naar een zonnebril die aansluit op trends van dit jaar? Dat komt goed uit, want wij hebben de trends van 2022 op een rij gezet.

Het kiezen van de perfecte zonnebril is lastig. Zo moet een zonnebril mooi staan, modieus zijn en beschermen tegen de zon. Tegenwoordig is er erg veel keus en daarnaast veranderen de trends regelmatig. Wij begrijpen het als u door de bomen het bos niet meer ziet. Bielars Optiek & Optometrie helpt u graag en heeft dé zonnebrillentrends voor 2022 onder elkaar gezet zodat u deze zomer kan stralen!

Zonnebrillentrends 2022

Trend 1: Cat-eye zonnebrillen

We hebben deze zonnebril uit de jaren 50 een tijdje moeten missen, maar de cat-eye komt dit jaar weer helemaal terug. Dit opvallende montuurtje kan een casual outfit opfleuren of een stijlvolle outfit helemaal af maken. De cat-eye zonnebril is ideaal voor mensen met een langwerpig of ovaal gezicht, omdat de cat-eye uw gezicht iets breder maakt.                                                    

Trend 2: Grote zonnebrillen

We zien deze trend al een tijdje terugkomen bij kleding en dit jaar mogen ook de zonnebrillen eraan geloven. Het motto: hoe groter, hoe beter. Een mooi voordeel van grote zonnebrillen is dat het de ogen veel beter beschermt dan kleinere modellen, omdat er minder Uv-stralen het oog kunnen binnendringen. 

Trend 3: Transparant montuur 

Heeft u deze trend al voorbij zien komen? Dat zou goed kunnen, want deze zonnebrillen zijn al enkele jaren te zien. Maar er wordt verwacht dat ze dit jaar echt populair gaan worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, dus er is voor iedereen wel een montuurtje te vinden die bij u past. 

Trend 4: Pastelkleuren 

Wij kunnen geen genoeg krijgen van pastelkleuren. Het zijn mooie kleuren voor in huis, bij een kledingstuk of bij schoenen. Dit jaar worden zonnebrillen aan dat rijtje toegevoegd. Het is vrolijk, speels en trendy. Voor welke pastelkleur gaat u?
Kom langs bij Bielars Optiek & Optometrie
Heeft u hulp nodig bij het bepalen van uw gezichtsvorm en welk model zonnebril hierbij past? Breng een bezoek aan onze winkel in Breda of maak een afspraak voor een adviesgesprek op maat. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste zonnebril.