Zomeractie Bielars: maak kans op een compacte cooler

Zomeractie Bielars: maak kans op een compacte cooler

Geplaatst op 13-06-2022

Heeft u plannen deze zomer? Zorg dan dat u altijd een zonnebril bij de hand heeft om uw ogen tegen de zon te kunnen beschermen. In dit blogbericht vertellen wij u meer over de zomeractie van Bielars Optiek & Optometrie. 

De zomer is in aantocht. Dat betekent dat we weer volop kunnen gaan genieten van allerlei activiteiten in de zon. Gaat u zonnen op het strand, picknicken in het park of bootje varen? Wat u ook gaat doen, het is belangrijk om niet alleen uw huid maar ook uw ogen te beschermen tegen de zon. Bielars Optiek & Optometrie heeft een zomeractie waarbij u bij aankoop van een zonnebril op sterkte kans maakt op een compacte cooler. 

Zonnebril in de zomer

Dat we onze huid moeten beschermen tegen de zon weten we ondertussen allemaal, maar wist u ook dat het belangrijk is om uw ogen te beschermen? Zonder goede bescherming kan de zon permanente schade aan de ogen veroorzaken. Daarom is het dragen van een goede zonnebril met 100% Uv-bescherming van groot belang. Bielars Optiek & Optometrie beschikt over een ruim assortiment zonnebrillen op sterkte. 

Verkoelende zomeractie

Wilt u het hoofd graag koel houden deze zomer? Dan hebben we bij Bielars Optiek & Optometrie een mooie actie voor u: bij aankoop van een zonnebril op sterkte maakt u kans op een compacte cooler. Ideaal om mee te nemen naar het strand, het park of op de boot. Met een compacte cooler heeft u altijd een verfrissend hapje of drankje bij de hand. Laat de zomer maar komen! Deze actie is geldig in de maanden juni en juli 2022.

Bezoek Bielars Optiek & Optometrie

Bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril of wilt u een extra exemplaar? Breng een bezoek aan Bielars Optiek & Optometrie en profiteer van de zomeractie. Wij ontvangen u graag in onze winkel in Breda en vertellen u meer over ons ruime assortiment zonnebrillen. 
 

Zomeractie Bielars: maak kans op een compacte cooler