Trends in leesbrillen

Trends in leesbrillen

Geplaatst op 06-06-2018

Niet iedereen juicht een leesbril toe. “Ik heb de bril toch bijna nooit nodig”, wordt vaak gezegd wanneer iemand zou moeten overstappen op een leesbril. Zonde, want uw ogen kunnen snel achteruitgaan. Gelukkig hoeft u zich met de juiste leesbril nergens zorgen over te maken. Lees hier alles over de nieuwste trends in leesbrillen.

Bielars Optiek en Optometrie heeft een breed aanbod aan leesbrillen. Maar, het vinden van de juiste bril is soms een lastig karwei. Benieuwd wat voor montuur het beste bij u past? Dit zijn volgens Bielars Optiek en Optometrie de leesbrillentrends voor 2018. 
 

Dubbel plezier

Het zonnetje schijnt en de terrassen zijn gevuld. Wanneer u weer buiten kunt zitten en genieten van het lekkere weer, is het wel zo fijn om ook iets te zien. Een goede zonnebril mag dan niet ontbreken. Maar een boekje lezen in de zon wordt lastig wanneer u maar één bril tegelijkertijd op kunt hebben. Daarom zien we deze zomer steeds meer zonnebrillen met een leesgedeelte erin verwerkt. Met een zonneleesbril hoeft u zich niet meer terug te trekken in de schaduw.
 

Meer met metaal

Vandaag de dag is een leesbril meer dan een hulpmiddel: het is een accessoire. Steeds vaker verkiest men een trendy bril boven een tijdloze bril, ook wanneer het gaat over een leesbril. De standaardmonturen maken plaats voor hippe modellen en frisse kleuren. Eén van de trends van deze zomer is het metalen montuur. Niet alleen zorgt het voor stevigheid: het stoere materiaal zorgt ook voor een echte retrolook.
 

In het zicht

Wilt u liever een leesbril ie niet teveel opvalt? U gebruikt de bril voornamelijk wanneer u ergens binnen zit. Wilt u dan liever een minder opvallende look? Ga dan voor een leesbril met een transparant montuur. Een doorzichtig montuur zorgt namelijk voor een ‘natuurlijke’ uitstraling die niet te erg opvalt. Ideaal dus, wanneer u lekker op de bank een boek aan het lezen bent.  
 

Leesbrillen van Bielars Optiek en Optometrie

Klaar voor de zomer? Met een leesbril van Bielars Optiek en Optometrie weet u zeker dat u een montuur heeft waar u deze zomer indruk mee maakt! Benieuwd wat nog meer de trends zijn dit jaar, kom dan langs in de winkel in Breda. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste leesbril. Tot snel.

Trends in leesbrillen