Dit zijn de brillentrends voor 2022!

Dit zijn de brillentrends voor 2022!

Geplaatst op 16-01-2022

Het nieuwe jaar is van start: hoog tijd voor de brillentrends voor 2022! De adviseurs van Bielars Optiek & Optometrie delen in dit blogbericht de mooiste en meest bijzondere trends met u. Bent u benieuwd? Lees gauw verder en raak geïnspireerd! 

Voor wie op zoek is naar een hip, nieuw montuur dat helemaal aansluit bij de meest gewilde brillen van dit jaar hebben wij een aantal trends op een rij gezet. 

Kleur, kleur en nog eens kleur 

Een montuur dat niet alleen uw zicht verbetert, maar ook nog eens vrolijk stemt? Dat klinkt als muziek in de oren! Kies dit jaar voor een bril met kleur, kleur en nog eens kleur. Een montuur in een felle kleur is vrolijk, trendy én een tikkeltje gewaagd. Voor wie dus durft is dit dé trend om in mee te gaan. U valt gegarandeerd op en u ziet er helemaal trendy uit. Nog een pluspunt: een bril in een vrolijke kleur doet ook iets met uw uitstraling.

Back to the 50’s

Met een Wayfarer-montuur in een nieuw jasje gestoken, sluit u naadloos aan bij de laatste brillentrends. Dit model, dat met opzet een ietwat nerdy look uitstraalt, is een klassieker in de brillenwereld. Dankzij nieuwe kleuren en vormen is dit design uitgegroeid tot een kenmerkende stijl, maar met de monturen vervaardigd uit acetaat heeft deze bril toch een moderne touch. Dit montuur staat het beste bij iemand met een lang of driehoekig gezicht. Voor zowel dames, heren als kinderen is een Wayfarer-montuur geschikt. 

Out of the box 

Trendgedreven brillen die niet in een hokje passen? Deze trend is voornamelijk gericht op het maken van een statement. Er komt in deze trend geen specifiek model, kleur, materiaal of grootte aan te pas. De geometrische accenten en de jaren ’60 esthetiek zorgen voor een super stijlvolle uitstraling waarmee je nooit verkeerd kan gaan, zéker niet in 2022. 

Groot, groter, grootst 

Grote brillen gaan we dit jaar veel zien. Met een bold en oversized montuur maakt u écht een statement. Daarnaast worden uw ogen geaccentueerd door dit model, waardoor uw ogen opvallen en er sprankelend uit zullen zien. Het grote montuur kunt u zowel in een rond als in een wat vierkanter model kiezen: het is maar net wat beter past bij de vorm van uw gezicht. 

Kom langs bij Bielars Optiek & Optometrie

Bij Bielars Optiek & Optometrie kunnen onze adviseurs u helpen bij het bepalen van uw gezichtsvorm en welk model bril hier het beste bij past. Zo kiest u een bril uit die naadloos aansluit bij de laatste trends én het beste past bij uw uitstraling. Kom langs in onze brillenspeciaalzaak in Breda of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek op maat! 

Dit zijn de brillentrends voor 2022!