De leukste brillen voor kinderen

De leukste brillen voor kinderen

Geplaatst op 13-07-2018

Heeft uw zoon of dochter een bril nodig? Bij Bielars Optiek & Optometrie vindt u een ruime collectie met de mooiste brillen. Deze zijn van topmerken als BBIG en Red. Lees hier wat de trends zijn voor kinderbrillen en kom langs!
 

Hoort u steeds vaker dat uw zoon of dochter moeite heeft met lezen of televisiekijken? Of merkt u dat uw kind vaker in zijn ogen wrijft of irriterende of prikkende ogen heeft? Of misschien heeft hij of zij wel last van hoofdpijn. Negeer deze signalen niet! Breng een bezoek aan een opticien, want mogelijk moeten de ogen van uw kind gecorrigeerd worden met een bril.
 

Coole, kleurrijke brillen

Wat voor een bril zoekt u voor uw kind? En wat voor een bril vindt uw zoon of dochter mooi? Kinderen willen het liefst een coole, kleurrijke bril die niet in de weg zit met spelen. Zwemmen, voetballen of klimmen en klauteren: het brilletje moet ‘speelproof’ zijn en uw zoon of dochter mag er niet veel hinder van ondervinden. Lees hieronder enkele brillentrends voor kinderen.
 

Metalen kinderbrillen

Veel merken hebben een lijn met metalen kinderbrillen. Dit materiaal wordt vaak gecombineerd met acetaat, titanium of zelfs aluminium. Deze brillen zijn stevig en sterk: ideaal wanneer uw kind graag beweegt en speelt. De brillen zijn ook nog eens hartstikke hip en – niet onbelangrijk – antiallergisch. 
 

Kunststof kinderbrillen

Zoekt u liever een bril van een kunststof materiaal? Kunststof is een populair materiaal, want het staat hip en is eigentijds. Een kunststof bril is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en er is altijd een montuur dat uw zoon of dochter mooi staat. Let wel: een kunststof bril kan wat meer glijden dan een metalen bril – met name tijdens warm weer. 
 

Rechthoekige kinderbrillen

Bent u op zoek naar een ingetogen kinderbril? Een rechthoekige bril valt niet zozeer op en is heel geschikt voor kinderen die liever geen brilletje dragen. Uiteraard kunt u de bril opvallender maken met een felle kleur of bijzondere vorm of afwerking, zoals brillenpoten in een contrasterende kleur.
 

Ronde kinderbrillen

Gaat uw zoon of dochter liever voor een opvallende bril, dan kunt u kiezen voor een ronde kinderbril. Deze ronde brillen (of panto brillen) ogen hartstikke hip en zijn ook nog eens praktisch, want ze zorgen voor een groot gezichtsveld. Ronde brillen zijn verkrijgbaar in tal van materialen, zoals kunststof, titanium en aluminium. 
 

Retro kinderbrillen

Steeds vaker hebben brillenmerken een lijn met retro kinderbrillen, zoals vlindergevormde brillen en oversized brillen. Is uw zoon of dochter dol op deze trendy brillen? Uw kind maakt ongetwijfeld de blits met een retro bril. Maar retro brillen hoeven niet per se opvallend te zijn: ze zijn ook verkrijgbaar in subtiele vormen, kleuren en materialen. 
 

Oogmeting en brillen voor kinderen

Wanneer uw zoon of dochter een brilletje nodig heeft, dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan een opticien voor een deskundig advies en een uitgebreide oogmeting. Bij Bielars Optiek & Optometrie ontvangen wij u graag met een kop koffie en een glas limonade. Tijdens een laagdrempelige intake meten wij de ogen van uw zoon of dochter en samen zoeken wij een coole, kleurrijke en kidsproof bril! Wij hebben een mooie collectie kinderbrillen van merken als BBIG en Red. Kom langs in onze winkel en wij vertellen u meer.

Beeld: BBIG

De leukste brillen voor kinderen