Coronavirus: gewijzigde openingstijden Bielars

Coronavirus: gewijzigde openingstijden Bielars

Geplaatst op 16-03-2020

UPDATE 12  MEI 2020:
Bij Bielars Optiek & Optometrie hanteren we weer onze reguliere openingstijden! Graag ontvangen wij u in onze winkel. Tijdens uw bezoek houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM. 


Vanuit de overheid worden ingrijpende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen. Bij Bielars Optiek & Optometrie voeren wij ook diverse maatregelen door. Tot nader bericht is onze winkel halve dagen geopend, van 10.00 tot 16.00 uur. 

Bij Bielars Optiek & Optometrie hebben we het mooiste beroep van de wereld. We mogen u begeleiden bij uw oogzorg, zoals de gezondheid van uw ogen onderzoeken, u helpen bij het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe bril en u adviseren omtrent contactlenzen. We vinden het fijn om er voor u én uw ogen te zijn.
 

Halve dagen geopend

Toch zijn we door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus genoodzaakt om onze dienstverlening aan te passen. Gezondheid is het allergrootste goed en we willen hier voorzichtig mee omspringen. Wij ontvangen u nog graag in onze winkel, maar we zullen de komende dagen (en waarschijnlijk ook de komende weken) gewijzigde openingstijden hanteren. Tot nader bericht zijn wij halve dagen geopend, van 10.00 tot 16.00 uur. Uiteraard kunt u ons nog wel altijd via de telefoon en e-mail bereiken (076 587 0283 en info@bielars.com).
 

Uw bezoek aan onze winkel

Tijdens onze gewijzigde openingstijden bent u welkom in onze winkel. In verband met het coronavirus geven wij u tijdelijk geen welgemeende handdruk, maar een glimlach, buiging of hoofdknikje. Bovendien vragen wij u thuis te blijven wanneer u verkouden bent, keelpijn heeft, koorts heeft en/of zich niet fit voelt. Ditzelfde vragen wij ook aan onze collega’s. Bent u in onze winkel, dan zult u ons vaker de handen zien wassen en onze apparatuur zien reinigen voor en na gebruik. Lenscontroles kunnen uitgevoerd worden zonder onderling contact. Indien er geen klachten zijn, kunt u uw contactlenzen telefonisch of per e-mail bestellen (zonder controle).
 

We volgen de ontwikkelingen dagelijks

De ontwikkelingen rondom het coronavirus volgen elkaar snel op. Het beleid van het RIVM blijft voor ons leidend. Dagelijks houden wij de diverse informatiebronnen en richtlijnen vanuit het RIVM in de gaten en bepalen aan de hand daarvan hoe wij met het coronavirus omgaan en welke aanvullende maatregelen wij zullen treffen.

Bedankt voor uw begrip en we hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid blijven! 

Coronavirus: gewijzigde openingstijden Bielars