Bielars exposeert schilderijen van Wim Vermeeren

Bielars exposeert schilderijen van Wim Vermeeren

Geplaatst op 25-11-2021

Bent u liefhebber van kunst? Bij Bielars Optiek & Optometrie bewondert u de prachtige kunstwerken van Wim Vermeeren. Tot en met maart 2022 exposeren wij de schilderijen van deze kunstenaar. Lees hier meer informatie en kom langs in onze winkel! 

Bij Bielars Optiek & Optometrie ziet u geregeld kunstwerken van regionale kunstenaars. Deze kunstwerken zorgen niet alleen voor een sfeervolle aankleding van onze brillenspeciaalzaak: ook kunnen de kunstenaars op deze manier hun werken aan een breder publiek tonen. Momenteel exposeren wij de schilderijen van kunstenaar Wim Vermeeren. 
 

Kunstschilder, fotograaf, kunstenaar en klokkenmaker 

Wim Vermeeren uit Oosterhout is een kunstenaar in hart en nieren. In de avonduren heeft hij een schildersopleiding aan de Sint Joost Academie in Breda gevolgd. In de jaren die daarop volgden, heeft hij uiteenlopende schilderijen gemaakt. Bijzonder is de reeks met veertig fotoschilderijen vol emotie. Een selectie van deze schilderijen wordt getoond in de winkel van Bielars Optiek & Optometrie. Wim zijn interesses liggen niet alleen bij de schilderkunst, want hij is ook professioneel fotograaf en hij ontwikkelt uiteenlopende kunstobjecten. Daarnaast zijn comtoiseklokken een grote liefhebberij van Wim. Hij repareert de klokken, zodat ze een tweede leven krijgen.  
 

Expositie bij Bielars Optiek & Optometrie 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de schilderijen van Wim en wilt u deze in het echt bewonderen? Tot en met maart 2022 worden zijn werken geëxposeerd bij Bielars Optiek & Optometrie in Breda. U kunt de schilderwerken op uw gemak bekijken en indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met de kunstenaar. Graag tot ziens in onze winkel.

Bielars exposeert schilderijen van Wim Vermeeren