Bielars exposeert schilderijen van Hanneke van der Hilst

Bielars exposeert schilderijen van Hanneke van der Hilst 

Geplaatst op 07-01-2021

Bent u liefhebber van kunst? Bij Bielars Optiek & Optometrie bewondert u de prachtige schilderijen van Hanneke van der Hilst. Tot medio april 2021 exposeren wij de schilderingen van deze gepassioneerde kunstenares. Lees er hier meer over!  

Bij Bielars Optiek & Optometrie ziet u geregeld kunstwerken van regionale kunstenaars. Deze kunstwerken zorgen niet alleen voor een sfeervolle aankleding van onze brillenspeciaalzaak: ook kunnen de kunstenaars op deze manier hun werken aan een breder publiek tonen. Momenteel exposeren wij de schilderijen van kunstenares Hanneke van der Hilst. 
 

‘Schilderen is een passie’

Hanneke schildert met olieverf en acrylverf. In haar schilderingen staan met name landschappen, stillevens, mensen en portretten centraal. Zelf zegt ze daarover het volgende: “Zelf iets ontwerpen en maken is heerlijk! Een kledingstuk, boeket, meubel, voorwerp en ga zo maar door. Maar schilderen is een passie. Hoe meer je echt kijkt, hoe meer je geniet en waardeert, vooral de natuur. Maar ook stillevens, landschappen, mensen, steden, portretten. Alles is de moeite waard. En abstract werken is verrukkelijk! De vrijheid – het gevoel voor kleur – vorm – compositie. Je belandt in een totaal andere wereld.” Lees meer informatie over Hanneke op de website van Vrijetijd Beeldende Kunstenaars Breda
 

Expositie bij Bielars Optiek & Optometrie 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de schilderijen van Hanneke? Tot medio april kunt u haar kunstwerken bekijken in onze winkel aan de Mathenessestraat 63A in Breda. Maak vooraf wel een afspraak in verband met de geldende veiligheidsmaatregelen. Zo kunt u de schilderwerken op uw gemak bekijken en indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met de kunstenares. 

Bielars exposeert schilderijen van Hanneke van der Hilst