Uw opticien voor brillen en contactlenzen in Breda

Uw opticien voor brillen en contactlenzen in Breda

Vindt de bril die bij u past bij brillenwinkel Bielars. Als opticien in Breda bieden wij u een uitgebreid aanbod met brillen en lenzen en kunt u bij ons ook terecht voor oogmetingen. Onze gecertificeerde opticiens voorzien u graag van een persoonlijk advies en zorgen dat u de bril krijgt die echt bij u past.

Optometrie in Breda

U bent ongetwijfeld erg zuinig op uw ogen en wilt dan ook dat eventuele klachten onderzocht worden door een professional. Hiervoor kunt u terecht bij onze ervaren optometrist die uw ogen uitgebreid onderzoekt en eventuele problemen direct doorgeeft aan uw arts.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor optometrie als u denkt dat uw zicht afneemt of u problemen heeft met uw contactlenzen of bril. Zo geven wij u direct een helder antwoord op uw vragen.

Uitgebreid assortiment brillen

Bij onze brillenzaak in Breda bieden wij u een uitgebreid assortiment aan uiteenlopende brillen. Kwaliteit en een scherpe prijs-kwaliteit verhouding staat bij ons centraal en dat merkt u. Wij voeren onder andere brillen van Alain Mikli, Henry Jullien, öga en Ray-Ban. Stijlvolle brillen van gerenommeerde merken die gezien mogen worden.

Bekijk hier alvast online ons assortiment brillen:

Collectie dames brillen
Collectie heren brillen
Zonnebrillen
Kinderbrillen
Contactlenzen

Bezoek onze brillenzaak in Breda

Wilt u graag een persoonlijk oogadvies of op uw gemak op zoek naar de bril die bij u past? Kom dan langs bij brillenwinkel Bielars in de Mathenessestraat 63A in Breda of neem vrijblijvend contact op.