Zomeractie Bielars: korting op glazen zonnebril

Zomeractie Bielars: korting op glazen zonnebril

Geplaatst op 29-06-2021

Het is volop zomer en de zon laat zich al goed zien. Dat betekent dat we dagelijks kunnen genieten van het zonnetje op onze bol, maar let er wel op dat u uw ogen beschermt met een zonnebril. In dit blogbericht vertellen wij u meer over de zomeractie van Bielars Optiek & Optometrie. 

We weten het allemaal: tijdens de hete zomerdagen moeten we ons goed beschermen tegen de zon. Dit doen we voornamelijk door ons in te smeren met antizonnebrandcrème, want op deze manier voorkomen we huidproblemen. Maar ook onze ogen zijn gevoelig voor de zon en dat maakt het dragen van een zonnebril erg belangrijk. Goed nieuws, want Bielars Optiek & Optometrie heeft een zomeractie waarbij u korting krijgt op de glazen van een zonnebril. 
 

Belang zonnebril

Vergeet u weleens uw zonnebril als u in de zomer op pad gaat? Dat is niet zo verstandig, want blootstelling aan de zon kan grote gevolgen hebben voor uw ooggezondheid. Als uw ogen regelmatig in aanraking komen met uv-straling, dan is de kans groter dat u staar of netvliesaandoeningen krijgt. Zorg er daarom altijd voor dat u een zonnebril in uw tas of auto heeft liggen. Lees hier meer over het belang van een goede zonnebril.
 

Zinderende zomeractie Bielars

Bij Bielars vinden we het belangrijk dat iedereen is voorzien van een zonnebril. Daarom komen wij met een mooie zomeractie, waarbij u bij aanschaf van een zonnebril op sterkte 50% korting krijgt op de brillenglazen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren, uitvoeringen, coatings et cetera. Zeker bij een multifocale bril kan deze korting flink oplopen! De actie is geldig tot en met 30 september 2021.
 

Bezoek Bielars Optiek & Optometrie

Bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril of wilt u een extra exemplaar? Breng gauw een bezoek aan Bielars Optiek & Optometrie en profiteer van deze kortingsactie. Wij ontvangen u graag in onze winkel in Breda en vertellen u meer over ons ruime assortiment zonnebrillen. 

Zomeractie Bielars: korting op glazen zonnebril