Ontdek de kunstwerken van Vonne Hoefsloot -Janssen

Ontdek de kunstwerken van Vonne Hoefsloot -Janssen

Geplaatst op 06-04-2018

Bent u liefhebber van kunst? Bij Bielars Optiek en Optometrie bewondert u de prachtige schilderijen van Vonne Hoefsloot-Janssen. Tot en met juni 2018 exposeren wij de schilderingen van deze Brabantse kunstenares. Lees er hier meer informatie over! 

Bij Bielars Optiek en Optometrie ziet u geregeld kunstwerken van regionale kunstenaars. Deze kunstwerken zorgen niet alleen voor een sfeervolle aankleding van onze brillenspeciaalzaak: ook de kunstenaars kunnen op deze manier hun werken aan een breder publiek tonen. Momenteel exposeren wij de schilderijen van kunstenares Vonne Hoefsloot-Janssen.
 

Schilderpraktijk ‘Art By Heart’

De schilderpraktijk van Vonne Hoefsloot-Janssen heet ‘Art By Heart’ en is gevestigd in zowel Breda als in Normandië. Vanuit deze twee ateliers maakt Vonne kleurrijke schilderijen met onder andere olieverf en hout. Ze hanteert een fascinerende beeldtaal in haar schilderijen. Kunst is voor Vonne een effectieve manier om levensenergie te verkennen, te begrijpen, te verdiepen en vooral te ontplooien. Vonne brengt levensenergie in de natuur en in de mens in beeld, gebruikmakend van kleur, vorm en compositie.
 

Expositie bij Bielars Optiek en Optometrie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de schilderijen van Vonne Hoefsloot -Janssen? Van 23 maart t/m eind juni 2018 worden ze geëxposeerd bij Bielars Optiek en Optometrie in Breda. U kunt de schilderwerken op uw gemak bekijken en indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met de kunstenares. Uiteraard kunt u meer informatie lezen op de website van Vonne

Ontdek de kunstwerken van Vonne Hoefsloot -Janssen