Bielars exposeert schilderijen Diny Griep

Bielars exposeert schilderijen Diny Griep

Geplaatst op 27-02-2019

Van schilderijen tot beeldhouwwerken en fotoreportages: geregeld exposeert Bielars Optiek en Optometrie kunstwerken van lokale kunstenaars. Tot en met juni 2019 kunt u in onze winkel de prachtige kunstwerken van Diny Griep bewonderen.

Maak kennis met Diny Griep, schilderes in hart en nieren. Diny heeft aan de Vrije Academie Dever in Sassenheim diverse cursussen gevolgd in tekenen met potlood, houtskool en pastel. Daarnaast heeft ze zich verdiept in etsen én in schilderen met aquarel-, olie- en acrylverf. Ondanks haar ervaring met al deze verschillende teken- en schildertechnieken, is Diny verdergegaan met het schilderen met acrylverf. Naar eigen zeggen vindt ze dit de fijnste techniek, want je verkrijgt de mooiste kleuren tijdens het mengen van de verf. 
 

Landschappen en bloemen

Diny schildert uiteenlopende onderwerpen, zoals landschappen en bloemen. In enkele van haar werken ziet u de karakteristieke Zeeuwse kust terug. Niet gek, want Diny komt oorspronkelijk uit Zeeland. Inmiddels woont de schilderes in Breda en heeft ze zich aangesloten bij het collectief Vrijetijd Beeldende Kunstenaars.
 

Bekijk de expositie van Diny Griep

Bent u nieuwsgierig naar de kunstwerken van Diny Griep? Beng tot en met juni 2019 een bezoek aan Bielars Optiek en Optometrie in Breda. Wij exposeren een selectie van Diny’s kunstwerken en u kunt deze werken bekijken én aanschaffen. 

Bielars exposeert schilderijen Diny Griep