Bielars exposeert kunst van Thérèse Keeris

Bielars exposeert kunst van Thérèse Keeris

Geplaatst op 24-02-2020

Bent u liefhebber van kunst? Bij Bielars Optiek en Optometrie bewondert u de prachtige schilderijen van Thérèse Keeris. Tot halverwege mei 2020 exposeren wij de schilderingen van deze kunstenares. Lees hier meer informatie over de expositie en breng een bezoek aan onze winkel!

Bij Bielars Optiek en Optometrie ziet u geregeld kunstwerken van regionale kunstenaars. Deze kunstwerken zorgen niet alleen voor een sfeervolle aankleding van onze brillenspeciaalzaak: ook de kunstenaars kunnen op deze manier hun werken aan een breder publiek tonen. Momenteel exposeren wij de schilderijen van kunstenares Thérèse Keeris.
 

Expressieve schilderijen met olieverf

Thérèse haart haar inspiratie uit de dingen die ze ziet, voelt en beleeft. Thérèse vertelt: “Schilderen is emotie. Dat komt tot uitdrukking in mijn werk dat vaak verrassend anders is. Soms kleurrijk, dan weer rustig in wit- en grijstinten. Mijn meeste werken zijn tijdens het schilderen ontstaan en niet van tevoren bedacht. Ik ga mijn eigen weg en blijf mijzelf daarin ontwikkelen. De natuur is een steeds terugkerend onderwerp in mijn werk. Olieverf is mijn favoriete materiaal. De verf wordt spontaan en vaak expressief met penselen, paletmes of vingers aangebracht. 
 

Expositie bij Bielars Optiek en Optometrie

Nieuwsgierig naar de schilderijen van Thérèse Keeris? Een selectie van de schilderijen is van tot medio mei te zien bij Bielars Optiek en Optometrie in Breda! U kunt de schilderwerken op uw gemak bekijken en indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met de kunstenares. Graag tot ziens in onze winkel.

Bielars exposeert kunst van Thérèse Keeris