Maak kennis met Nachtlenzen®

Maak kennis met Nachtlenzen®

Geplaatst op 02-06-2016

Ondervindt u dagelijks hinder van uw contactlenzen of bril, bijvoorbeeld tijdens een stranddag, een middag in een ruimte met airconditioning of tijdens een regenbui op de fiets? Dan kunt u kiezen voor Nachtlenzen®, onder andere te koop bij Bielars Optiek en Optometrie. Zoals de naam doet vermoeden draagt u de Nachtlenzen® ’s nachts. Terwijl u slaapt worden uw ogen gecorrigeerd, zodat u overdag zorgeloos scherp ziet zonder bril of lenzen!

Voordelen van Nachtlenzen®

Jaren geleden bracht contactlenzenfabrikant NKL de Nachtlenzen® op de markt. NKL is onlangs een omvangrijke campagne gestart om nog meer mensen kennis te laten maken met de voordelen van Nachtlenzen®. Zo kunt u de lenzen ’s nachts dragen, zodat u overdag geen lenzen of bril hoeft te dragen. Met Nachtlenzen® heeft u geen zorgen meer over het verliezen van uw contactlenzen, het beslaan van uw brillenglazen of jeukende, geïrriteerde of droge ogen.

Geschikt voor mensen met een minsterkte

Beschikt u over een minsterkte (bijvoorbeeld -4 tot -5), dan kunt u veel profijt hebben van de Nachtlenzen®. Dit geldt ook voor kinderen, want Nachtlenzen® stabiliseren de achteruitgang van de ogen. De lenzen zijn helaas niet geschikt voor mensen met een plussterkte. 

Nachtlenzen® bij Bielars

Nachtlenzen® bieden volop voordelen, zolang u de lenzen goed verzorgt en reinigt. Wilt u Nachtlenzen® laten aanmeten? Breng een bezoek aan Bielars Optiek en Optometrie in Breda. Wij kunnen u voorlichten over de mogelijkheden én voordelen! Bovendien kunnen wij u de speciale multifocale Nachtlenzen® laten zien.

Maak kennis met Nachtlenzen®