Brillenmerk RES/REI: adembenemende monturen met unieke kleurencombinaties

Brillenmerk RES/REI: adembenemende monturen met unieke kleurencombinaties

Geplaatst op 17-08-2020

Wilt u een nieuwe bril aanschaffen, maar zoekt u een brillenmerk dat anders is dan andere merken? Bielars Optiek & Optometrie presenteert u RES/REI, een Italiaans merk dat de meest unieke brillen met de hand vervaardigt. Lees gauw meer! 

Sinds kort is Bielars Optiek & Optometrie select dealer van het Italiaanse brillenmerk RES/REI. Wij hebben de brillen toegevoegd aan onze zorgvuldig samengestelde collectie met topmerken. De collectie bestaat uit gerenommeerde en bekende merken, maar ook uit minder bekende merken die sensationele items aanbieden. RES/REI past hier feilloos tussen. Wij vertellen u graag wat de brillen van RES/REI zo bijzonder maakt.
 

Zorgvuldig opgebouwde brillencollectie

U kent ongetwijfeld het spreekwoord ‘Rome is niet in één dag gebouwd’. Hiermee wordt bedoeld dat je niets moet overhaasten en je de tijd moet nemen om iets van waarde te creëren. Dit spreekwoord wordt niet alleen gebruikt in Nederland, maar ook in Italië. Bij brillenmerk RES/REI maken ze graag de vergelijking met dit spreekwoord. Zo heeft RES/REI haar brillencollectie stap voor stap opgebouwd met handgemaakte monturen. De ontwerpers van RES/REI ontwikkelden een nieuwe esthetiek, ze ontdekten nieuwe kleuren en ze verkenden nieuwe vormen. Dit heeft geleid tot een zeer unieke collectie met de meest uiteenlopende brillen en zonnebrillen voor dames en heren. 
 

Kleurgebruik en prints 

RES/REI heeft een zeer uitgebreide collectie met brillen en zonnebrillen. Wat alle artikelen echter met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn gemaakt van kunststof. Ook zijn ze allen voorzien van smaakvolle kleuren, zoals pasteltinten als poederroze, mosgroen, lila, lichtgeel en babyblauw. Veelal worden deze romantische pastelkleuren gecombineerd met een felle kleur, zodat er een spannend contrast ontstaat. Zo wordt mosgroen met turquoiseblauw gecombineerd. Of lichtgeel met felroze. Ook wordt in veel monturen een grafische print verwerkt, zoals een print met strepen, marmerprint of turtoise- of turtle-print (schildpaddenprint).
 

Monturen met eigenwijze, gedurfde of vintage vormen

Niet alleen het kleurgebruik (en de kleurencombinaties!) is uniek: de ontwerpers van RES/REI hebben ook goed nagedacht over de monturen. Zo vindt u in de collectie de meest adembenemende monturen met eigenwijze, gedurfde of vintage vormen – deze vormen komt u niet overal tegen! Wat denkt u van brillen met een vlindermontuur, ovaal montuur, rond montuur, zeshoekig montuur en het bekende wayfarer-montuur (maar dan net anders)? Laat u verrassen door de meest adembenemende monturen: u vindt ongetwijfeld een bril of zonnebril die past bij uw smaak! 
 

RES/REI bij Bielars Optiek & Optometrie

Bent u benieuwd naar de brillen- en zonnebrillencollectie van RES/REI? Kom langs in de winkel van Bielars Optiek & Optometrie in Breda! Wij ontvangen u graag met een kop koffie of een glas thee. In een persoonlijk gesprek laten wij u kennismaken met de items van RES/REI. Wij bespreken uw wensen en kijken welke bril hieraan voldoet. De bril kunnen we volledig op maat voor u maken, zodat hij u als gegoten zit. Denk bijvoorbeeld aan glazen met de juiste sterkte en functie (enkelvoudig, multifocaal, leesbril of beeldschermbril). Ook kunnen wij de pootjes en de neusbrug afstellen op uw gezichtsvorm.

Brillenmerk RES/REI: adembenemende monturen met unieke kleurencombinaties