2017: trends in brilmonturen

2017: trends in brilmonturen

Geplaatst op 01-01-2017

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe look – inclusief nieuwe bril! Maar wat zijn nu de ultieme trends en welke brilmonturen zijn het waard om gezien te worden? Bielars Optiek en Optometrie zet enkele brillentrends voor 2017 op een rij!onturen. Benieuwd? Kom langs en neem een kijkje!

Bent u op zoek naar een nieuwe bril voor hem of voor haar? U kunt uiteraard kiezen voor het vertrouwde model dat u altijd heeft, maar u kunt ook de sprong wagen en overstappen op een heel ander brilmontuur. Bekijk hier een opsomming met de brillentrends voor 2017!
 

Trend 1 – Doorzichtig montuur

Voorheen waren grote opvallende monturen razend populair, maar nu lijkt het motto te zijn veranderd in ‘less is more’. Zo ziet u in het nieuwe jaar veel brillen met een doorzichtig montuur. Misschien moet u er nog een beetje aan wennen, maar de doorzichtige bril levert wel een uniek plaatje op.
 

Trend 2 – Bonte kleuren

De tegenhanger van het doorzichtige montuur is het brillenmontuur voorzien van bonte kleuren. In 2017 zijn vooral de kleuren paars, blauw en rood in trek – van lichte tinten tot diepe en donkere kleuren. Uiteraard kunnen de kleuren uit dit pallet ook gemend worden, waarbij paars-blauw en paars-rood heel mooi met elkaar gecombineerd worden.
 

Trend 3 – Vlinderbrillen

Zo’n vijftig tot zestig jaar geleden waren deze brillen zó populair dat iedere vrouw ermee liep: vlinderbrillen of cateye-brillen. Dames droegen de vlinderbril om hun ogen te corrigeren, maar hadden ze geen oogafwijking, dan droegen ze een zonnebril met dit opvallende model. Anno 2017 is de vlinderbril weer terug. Let wel: de vlinderbril is enkel weggelegd voor vrouwen.
 

Trend 4 – Ronde monturen

Om de heren niet over te slaan, geven wij u ook een trendtip die heel goed door mannen opgepakt kan worden. Zo staat 2017 bol van de ronde brilmonturen – bijvoorbeeld met dik kunststof montuur of met subtiel montuur van metaal. De ronde bril staat heel goed bij personen met een lang of smal gezicht.
 

Koop uw nieuwe bril bij Bielars

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Aarzel niet en breng een bezoek aan Bielars Optiek en Optometrie. U vindt ons aan de Mathenessestraat in Breda. In onze winkel hebben wij een mooie collectie met brilmonturen uitgestald. Hierin hebben wij niet alleen de nieuwste brillentrends uitgelicht, maar u kunt natuurlijk ook terecht voor tijdloze monturen. Benieuwd? Kom langs en neem een kijkje!

2017: trends in brilmonturen